پیرو نکات اخلاقی-تربیتی |این پست|، لطفا اگر معلم هستید، خواهید شد یا دوست دارید بشوید، معلمی باشید که دانش‌آموزتان زمانی که متوجه می‌شود فرزندتان به دنیا آمده، کلی بالا و پایین بپرد، ذوق کند و برای دوستانش ده‌ها ویس حاوی جیغ و هیجان خالص بفرستد. اگر خیلی معلم خوب و محبوبی باشید، شاهد این هم خواهید بود که وقتی نوزاد یک وجبی‌تان، وسط کلاس مجازی گریه می‌کند، همان دانش‌آموز ذکر شده، بیشتر از خودتان ذوق می‌کند و قربان‌صدقه‌اش می‌رود؛ علی‌رغم اینکه حتی نمی‌داند دختر است یا پسر (یک حسی بهم می‌گوید دختر است)! اگر خیلی خیلی خوب و محبوب باشید، مجددا همان دانش‌آموز، حتی با نوشتن این چند خط هم قند در دلش آب می‌شود. یک خواهش دیگر هم دارم. اگر تمام نکاتی که گفتم را رعایت کردید، خواهشا عکس بچه‌ی گوگولی‌مگولی‌تان را هم روی پروفایلتان بگذارید تا دانش‌آموزتان در کف این نماند که آن نوگل نوشکفته به معلم محبوبش رفته یا به خانمِ معلم محبوبش. هرچند بچه‌ها در این سن همه شبیه سیب‌زمینی هستند و آن دانش‌آموز مشعوف، در تشخیص شباهت چهره‌ها، سیب‌زمینی‌تر! اسمش را هم بگویید. مثلا قبل از شروع کلاس بگویید راستی بچه‌ها! اسم بچه‌م فلانه». شاید خیلی از بچه‌ها در دلشان یک خب که چی؟» بگویند و این مسئله را به گوش و کتفشان حواله کنند؛ اما مطمئن باشید یک دانش‌آموز هست که با همین جمله نیشش تا بناگوش باز شود. اگر هم یک شب آن دانش‌آموز را به خانه‌تان دعوت کنید تا روابط پدر-دختری‌تان را از نزدیک ببیند، بچه‌تان را بغل کند و با کلی مشقت خودش را کنترل کند که آن طفل معصوم را نخورد، دیگر حق معلمی را تمام و کمال ادا کرده‌اید. میان معلم محبوب و معلم عقده‌ای بودن، به اندازه‌ی یک مو فاصله نیست. خیلی بیشتر از این حرف‌هاست. برای همین باید خیلی تلاش کنید تا دانش‌آموزتان در وبلاگ شخصی‌اش برای شما بجای پست ستاره‌دار، از این پست‌های جینگول بگذارد. شاید خودتان متوجهش نباشید؛ اما منِ دانش‌آموز، با سابقه‌ی تقریبا یازده سال تحصیل حضوری و بیش از یک سال تحصیل مجازی، خوب می‌دانم رفتار شما با دانش‌آموزها چه تاثیری بر اعصاب و روان و آینده‌ی فرزندانتان دارد. به فکر پوستتان نیستید، مراعات حال آن‌ها را بکنید. می‌دانید مصائب ارتباط با معلمی که محبوب نیست، معادل ارتباط با آدم‌هایی است که شوخی‌هایت را متوجه نمی‌شوند؟ طبق آخرین گزارش‌های سازمان جهانی بهداشت، سخت‌ترین حرفه بعد از کار در معدن، سروکله زدن با افرادی است که نه تنها به میم‌هایی که برایشان می‌فرستی نمی‌خندند، بلکه شوخی‌هایت را هم متوجه نمی‌شوند. اینکه چرا سازمان جهانی بهداشت باید همچین گزارشی بدهد هم خب به خاطر همه‌گیر شدن ویروس کرونا است. جان؟ ربط ویروس کرونا و درجه‌بندی مشاغل سخت را هم نمی‌دانید؟ دیگر شرمنده. اثبات این موضوع نیازمند بحث‌های تخصصی‌تری است که ان‌شاءالله در دانشگاه یاد می‌گیرید. آن‌جا هم یاد نگرفتید، از منشی‌ام وقت بگیرید تا در زمان مناسب، بعد از آزمون تعیین سطحی که ازتان می‌گیرم، با استفاده از انیمیشن و فیلم‌های آموزشی آن را برایتان تفهیم کنم. با رعایت صددرصدی پروتکل‌های بهداشتی. اصلا دوره‌هایم را مجازی برگزار می‌کنم! فقط یک جلسه باید برای امتحان عملی مزاحمم شوید. چیز. یعنی مراحمید؛ خانه‌ی خودتان است. برگ سبزی است تحفه‌ی درویش، راه باز است و جاده دراز. فکر کنم باز هم آخر را اشتباه گفتم ولی به هر حال خوش آمدید. این هم رسالتی است که روی دوش من است و باید به بهترین نحو انجامش دهم. ان‌شاءالله به دنیا آمدن فرزند معلم محبوبِ عروسی‌تان. 

Way Down We Go - Kaleo

مادر پادشاه که بود و چه کرد؟

نرگس هم پاسخ می‌دهد و فلان و اینا.

به مهدکودک خاله نرگس خوش آمدید!

هم ,یک ,معلم ,خیلی ,دانش‌آموز ,معلمی ,را هم ,است که ,است و ,کنید تا ,معلم محبوبش

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کالیستو Computer programming گلکده توسکا فیزیو تراپی معجزه خاطرات دوری اپلیکیشن ساختمانچی نمونه سوالات تکنسین فنی آسانسور با جواب danestanihayemofid دانلود سریال دومینو SilentFacts